Man a marcat într-un derby cu Haţegan în prim-plan

by Sorin Haut
ovidiu hategan
Please follow and like us:

FCSB – Craiova, derby-ul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost extrem de tensionat. Arădeanul Dennis Man, pe care Becali visează să îl transfere pe zeci de milioane de euro, a marcat golul de 2-1 dintr-un ofsaid evident, în vreme ce oltenii au egalat şi ei la 2, pe final de repriză, după o fază controversată, la care se putea acorda fault în atac.

Brigada arădeanului Ovidiu Haţegan a fost însă contestată cel mai mult după un gol anulat bucureştenilor, la scorul de 2-2. Deşi iniţial se părea că a validat golul, arbitrul arădean a întors apoi faza şi le-a anulat reuşita celor de la FCSB, pe motiv de ofsaid. Până la urmă, s-a terminat 3-2 pentru FCSB, care se apropie de 5 puncte de liderul CFR Cluj.

La final, oficialii ambelor echipe s-au arătat nemulţumiţi de arbitraj, dar cel mai înverşunat a fost Mihai Stoica. Directorul sportiv al viceliderului l-a atacat în termeni duri pe Haţegan:

„Nu mai avem nevoie de VAR. Dacă îi avem pe Haţegan şi Sebastian Gheorghe, nu mai e nevoie. Dai gol valabil, trec 30 de secunde şi îţi dai seama că nu e valabil. Şi, ce să vezi, era gol valabil. Cine era beneficiarul, în cazul unui rezultat de egalitate? Nu noi şi nici Craiova. Nu am trăit 30 de ani în fotbal ca să nu înţelegem unele lucruri”, a spus, printre altele, Mihai Stoica la final.

Facebook Comments