Man a jucat împotriva lui Ronaldo, în Juventus – Parma! „Are un potenţial enorm”

by Sorin Haut

Ca şi retrogradată în Serie B, Parma nu a putut emite pretenţii, aseară, pe terenul campioanei din ultimele nouă sezoane, Juventus. Torinezii s-au impus cu 3-1, prin reuşitele semnate de Alex Sandro 43 și 47, De Ligt 68, respectiv Brugman, 25. Man a fost titular şi a jucat pentru prima oară împotriva lui Cristiano Ronaldo, superstarul formaţiei din Piemont. Arădeanul nu s-a remarcat aproape deloc în acest meci, având viaţă grea cu Sandro, fundaşul brazilian câştigând toate duelurile cu ex-utistul şi marcând şi de două ori în poarta emilienilor. Deși nu a jucat prea bine, antrenorul Roberto D’Aversa a avut cuvinte de laudă pentru Dennis Man, care a bifat 81 de minute în duelul cu Juve. Antrenorul Parmei s-a arătat impresionat de creșterea de formă a fotbalistului arădean, căruia îi prevede un viitor frumos:

„Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba. E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum, pentru a demonstra în Italia, muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a declarat tehnicianul „brânzarilor”, la finalul meciului cu Juventus, potrivit Parmalive.

Man, 22 de ani, a fost transferat de Parma în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. Internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană. Parma se află pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte şi se pregăteşte deja de liga a doua. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu internaţionalii români Man şi Mihăilă, ambii apreciaţi de conducere şi staff.

Facebook Comments