Mai mulți șoferi băuți s-au ales cu dosare penale

by Andreea Radu

În noaptea de 17/18 februarie a.c., polițiștii Secției 8 Săvârșin au depistat un bărbat de 38 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, la ieșirea din localitatea Țela. Din primele verificări, a reieșit că cel în cauză nu deține permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Sub influența alcoolului la volan, au mai fost depistați: în municipiu, un arădean de 50 de ani (0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat), o arădeancă de 28 de ani (0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Iratoșu, un bărbat de 40 de ani, din localitate ( 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Vladimirescu, un arădean de 42 de ani (0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat)
În toate cazurile, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
A mai fost depistat la volan, fără a deține permis de conducere, un arădean de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Condurașilor din municipiu.
Cu dreptul de a conduce suspendat, a mai fost depistat de polițiștii Secției 8 Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 708, în Slatina de Mureș, un bărbat de 53 de ani, din localitate.

Facebook Comments