Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, în weekend-ul trecut

by Andreea Radu

Polițiștii au depistat în trafic, în acest weekend, mai mulți conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, 09 martie 2019, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 43 de ani din comuna Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, pe raza localității Hălmagiu și care, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o alcoolemie de 0,57 mg./L alcool pur în aerul expirat..

Polițiștii Orașului Pecica au depistat, în localitate, sâmbătă, 09 martie 2019, un bărbat de 50 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg./L alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 10 martie 2019, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Beliu au depistat, în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Beliu, și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,22 mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de 10/11 martie 2019, polițiștii au depistat, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg./L alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste situații, conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorilor auto le-au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

 

Facebook Comments