Mai mulţi primari ai PNL Arad, la întâlnire cu Tăriceanu

by Paul Anghel

Mai mulţi primari ai PNL din judeţul Arad au fost prezenţi ieri la o întâlniure cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
După demisia deputatului Eusebiu Pistru din PNL şi înscrierea acestuia în ALDE, s-a vorbit despre o migrare masivă a primarilor liberali către ALDE.
Chiar Eusebiu Pistru spunea ieri, că peste jumătate dintre primarii PNL din Arad îl vor urma. După conferinţa de presă susţinută de Tăriceanu şi Pistru, cei doi s-au întâlnit cu mai mulţi primari ai PNL. Printre aceştia s-au numărat Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, Claudiu Bătrânuţ, primarul comunei Grăniceri, Ioan Vesa – primarul comunei Cermei, Ioan Urs – primarul comunei Igneşti.
De altfel, unii dintre primarii care trebuiau să ajungă la întâlnire au fost întorşi din drum chiar de Ludovic Orban. Liderul PNL a fost sunat de Gheorghe Falcă şi informat despre faptul că mai mulţi primari ai partidului merg la întâlnirea cu Tăriceanu.
Orban a pus mâna pe telefon şi i-a contactat pe unii dintre primari, pe care a reuşit să-i întoarcă din drum.
Cert este că plecarea lui Eusebiu Pistru a fost un adevărat cutremur pentru PNL. Faptul că mai mulţi primari nici măcar nu s-au ascuns şi au participat la întâlnirea cu Tăriceanu, arată că filiala condusă de Gheorghe Falcă este în derivă.

Facebook Comments