MAI MULTI DIRECTORI PNL ARAD SE PREGATESC SA TREACA LA PARTIDUL LUI TARICEANU

by Cosmin Mihuta

Mai mulţi directori de deconcentrate, aflaţi pe funcţii în urma susţinerii PNL Arad, se vor reorienta în următoarele zile. Conform informaţiilor noastre, nume cunoscute din Partidul Naţional Liberal, filiala Arad, vor trece în următoarele zile la Partidul Reformator Liberal al lui Tăriceanu, alături de alţi membri mai puţini cunoscuţi din PNL.

Sursele noastre susţin că la noua formaţiune politică nu vor trece însă parlamentarii PNL de Arad, atât Ioan Cristina, preşedintele filialei arădene, cât şi Mihăiţă Calimente, alegând să meargă mai departe cu actualul PNL. De asemenea, aleşii locali şi judeţeni nu vor face pasul spre tabăra lui Tăriceanu, deşi există multe persoane importante care sunt cu sufletul alături de această grupare. Motivul pentru care aceştia nu pleacă din PNL este foarte simplu: nu vor să-şi piardă funcţiile în CJA, CLM, în consilii locale sau în fruntea primăriilor.

În zilele următoare, conform surselor noastre, se vor pune bazele filialei arădene a noii formaţiuni şi vom afla, curând cine va fi preşedintele acestei filiale. O surpriză, spun sursele noastre..

Facebook Comments