Mai mulți arădeni s-au ales cu dosare penale, pentru că au condus sub influența alcoolului

by Florian Popa

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au condus autovehicule fiind sub influența alcoolului.

Astfel, la data de 20 septembrie a.c., un arădean de 33 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier pe strada Barbu Lăutaru, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier soldat exclusiv cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii din Pâncota un bărbat de 64 de ani, din Măderat, în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate.

Un bărbat de Șimand, de 44 de ani, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, având o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 21/22 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din Hășmaș, a fost depistat de polițiștii din Beliu în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat pe raza municipiului un arădean de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prof. Dr. Aurel Ardelean.

Tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind cercetați pentru conducerea de autoturisme fiind sub influența alcoolului.

Facebook Comments