Mai multe minore din Arad au fost răpite și abuzate sexual. DIICOT a reținut patru persoane

by Florian Popa
Please follow and like us:

La data de 17.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.A.N., T.C., H.V.D. şi C.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, în formă agravată şi pornografie infantilă, în formă agravată.
În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2020, la date diferite şi în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpaţii T.A.N., T.C., H.V.D. şi C.A. au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe victime minore, cu vârste între 13 şi 15 ani, provenite din familii destrămate, cu o situaţie financiară precară pe care ulterior le-au exploatat sexual prin constrângere psihică şi acte de violenţă.
La data de 16.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Arad au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Arad, Vaslui şi Neamţ.
La data de 17.01.2020, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată cu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timişoara, B.C.C.O. Braşov, B.C.C.O. Alba, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Cluj-Napoca, S.C.C.O. Vaslui, S.C.C.O. Neamţ, lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Vaslui, I.P.J. Arad şi jandarmi din cadrul I.J.J. Vaslui.

Facebook Comments