Lupaș (PRO România): CET-ul are încă nevoie de atenția administrației locale

by Andreea Radu

Marin Lupaș vine cu o precizare după ședința Consiliului Local Municipal în care au fost aprobate două proiecte de hotărâre care vizează CET-ul.

E Eforturile făcute până acum în ceea ce privește CET-ul trebuie susținute în continuare de administrația locală. Am fost de acord cu creditul de 5 milioane de lei pe care conducerea CET a dorit să-l contracteze dintr-un program al Guvernului cu CEC, însă ar fi fost mai bine să vedem fonduri nerambursabile. De aceea, cred că administrația locală nu trebuie să se culce pe o ureche și să lase totul în seama Bucureștiului”, consideră consilierul Lupaș.

Am ajuns, prin presiune constantă și multe dezbateri în Consiliul Local să reducem prețul Gigacaloriei plătit de către cetățeni. Nu cu mult, sunt conștient. Și cred că putem mai mult deoarece CET-ul reprezintă încă o problemă bugetară și de serviciu public nerezolvată. După ce această campanie electorală ia sfârșit, sper să ne putem concentra cu toții din nou către o soluție sustenabilă, pe termen lung din care arădenii să aibă de câștigat”, concluzionează Marin Lupaș.

Facebook Comments