Luni se redeschide bazinul acoperit „Delfinul”

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Iubitorii înotului şi ai mişcării în apă primesc veşti bune. Bazinul acoperit „Delfinul” se redeschide luni, 3 septembrie, după ce în august au avut loc lucrări de igienizare şi curăţenie. Remontul a prevăzut şi înlocuirea apei din bazin, dar şi curăţarea efectivă a bazinului, astfel că arădenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la înot. Tarifele rămân aceleaşi, iar cel mai avantajos e abonamentul familial: 30 de lei e biletul de intrare, abonamentul lunar costă 180 de lei, abonamentul pe trei luni 450 de lei, cel familial lunar (mamă, tată şi copii până în 14 ani) 320 de lei. Cei care vor să vină la sala de fitness trebuie să plătească 90 de lei pentru un abonament lunar, iar un abonament mixt, de sală+bazin, costă 250 de lei.

DSJT Arad are încasări cu 50% mai mari decât în primele şase luni din 2017, directorul Cristian Gavra reuşind să revigoreze, evident, activitatea instituţiei. O altă veste bună e unda verde dată de Compania Naţională de Investiţii proiectelor de la Arad şi avansarea etapelor ce prevăd modernizarea principalelor baze sportive din municipiul nostru, bazinul „Delfinul” şi Sala Sporturilor „Victoria”. La bazin s-a trecut deja la faza de documentaţie şi la aprobarea finanţării, la fel urmând să se întâmple şi în privinţa Polivalentei, ce urmează să fie şi ea modernizată.

Altfel, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad va continua, odată cu începerea anului şcolar, acţiunile din cadrul programului naţional “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”. DJST Arad a pus la dispoziţie, în ultima perioadă, baza sportivă din subcetate, unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a “Cupei Helvetica Milk” la tenis de câmp, iar MTS e partener la organizarea, în Polivalenta arădeană, a Campionatelor Naţionale de fitness şi culturism. Competiţia e programată în acest week-end.

Facebook Comments