Lumea sloturilor cu temă mitologică

by webeditor

Mitologia este o temă des întâlnită la sloturi. Posibilitățile cu aceasta sunt practic infinite. La astfel de jocuri, găsești zei, culori, funcții și multă aventură. Vrei să explorezi Olimpul și să întâlnești zeii capricioși ai Greciei antice? Sau preferi zeii războinici ai Scandinaviei? Sau este posibil să preferi zeii misterioși ai Egiptului.

Oricum, orice ai alege, știi sigur că vei avea parte de o experiență din altă lume. De aceea, mai jos îți prezentăm 4 sloturi cu temă mitologică de la furnizorul Play’n Go. Acest producător este îndrăgit de mulți jucători români. Îl găsești în multe cazinouri online licențiate în România.

Atunci când te înscrii pentru aventura ta mitologică la păcănele, nu uita să iei și un bonus fără rulaj. Cu o astfel de promoție, vei avea numai de câștigat! Vezi mai jos câteva lucruri despre cele 4 jocuri: Chambers of Ancients, Rise of Olympus, Divine Showdown și Viking Runecraft.

Chambers of Ancients

Acest joc ilustrează exact ceea ce îi spune și numele. În camera Anticilor, trebuie să demonstrezi că ești demn de zeii mai multor culturi. Găsești zei egipteni, zei nordici, zei greci sau chiar zei ai Chinei Antice. Zeii Thor, Eset, Caishen, Ganesha și Atena ascund cele 5 chei ale comorii. Găsește cheile pentru premii colosale.

Structura jocului Chambers of Ancients este de 5 role și 3 rânduri. Plătește pe 10 linii, la fel ca multe alte jocuri de la Play’n Go. Rata de plată este de 96,31% și poți câștiga până la 20.000x pariul. Oferă până la 50 rotiri gratuite, alături de un joc bonus cu premii colosale.

Printre simboluri, vei găsi desigur cei 5 zei menționați mai sus, dar și simbolurile clasice A, K, Q, J și 10. Simbolurile speciale sunt Wild, care substituie alte simboluri și simbolurile cheie.

Rise of Olympus

Jocul inspirat din mitologia greacă este deja un clasic în portofoliul Play’n Go. Cu frumusețea lor ieșită din comun, căile misterioase și temperamentele umane, legendele Olimpului încă fascinează omenirea. Rise of Olympus se concentrează pe povestea lui Zeus și a fraților săi, Poseidon și Hades, care l-au înfrânt pe tatăl lor, Cronos.

Slotul are o structură de 5X5, iar o plată are loc atunci când 3 sau mai multe simboluri identice sunt aliniate pe verticală sau pe orizontală. În afară de cei 3 zei, alte simboluri mai sunt un fulger, un trident și un coif, reprezentând pe Zeus, Poseidon și respectiv Hades.

Slotul are un RTP foarte bun, de 96,5%. Oferă tot felul de speciale, inclusiv rotiri gratuite cu multiplicatori. Rise of Olympus are un câștig maxim consistent, de 15.000x miza.

Divine Showdown

Divine Showdown este un alt joc în care zeii mai multor mitologii se găsesc în același loc. Pe structura sa de 5 role și 3 rânduri, vei asista la confruntarea zeilor Thor, Atena, Anubis și Sun Wukong. Vestea bună este că toți zeii sunt de partea ta. În afară de plățile tradiționale pe cele 20 de linii, te bucuri de multiplicatori de câștig, simboluri Wild suplimentare și role sincronizate.

Desigur, jocul are și secvențe speciale în care acești 4 zei se înfruntă. Mai primești și rotiri gratuite, deci nu ne miră că rata de plată este de 96,51%. Câștigul maxim este și el foarte bun: 5.000x miza. În afară de cei 4 zei, vei găsi și simbolurile clasice cu numere de cărți de joc: A, K, Q, J și 10.

Viking Runecraft

Nu puteam să terminăm această listă cu sloturi mitologice fără să îți povestim și despre unul numai cu zei nordici. Viking Runecraft este probabil cel mai captivant joc din categoria sa. Acest lucru se datorează și graficii excelente. Grila de 7X7 are simboluri runde, topoare, coifuri, ciocanul lui Thor și alte elemente din acest univers fantastic al vikingilor.

Aici vei face cunoștință cu legendele nordice și cu zeii Odin, Freya, Thor și Heimdall. Jocul are o funcție progresivă, pe mai multe niveluri, unde aduni tot felul de recompense atractive. De asemenea, poți să aduni rune pentru alte premii tari. Aparatul are și o secvență de runde gratuite.

Viking Runecraft plătește în clustere de cel puțin 5 simboluri identice adiacente pe orizontală și verticală. Coeficientul RTP este excelent, de 96,7%. Plata maximă din jocul de bază este și ea foarte bună, de 5.000x miza.

Concluzii

Jocurile mitologice sunt palpitante datorită temelor diverse și a graficii care nu are cum să dezamăgească. Din exemplele pe care le-ai văzut în articolul nostru, mai poți remarca și multitudinea de secvențe speciale. Fiecare joc în parte îți aduce câte ceva. Zeii au multă treabă și creează cea mai bună experiență de joc posibilă.

Găsești foarte ușor aceste jocuri la cazinourile online. Mai multe platforme licențiate în România au păcănele Play’n Go. Câteva recomandări sunt SlotV, Spin Casino și Winboss. Înregistrează-te, depune, ia bonusuri și delectează-te cu aventura păcănelelor mitologice!

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate