Lumea fotbalului îl plânge pe argentinianul Emiliano Sala

by Sorin Haut

Lumea fotbalului este in doliu dupa ce britanicii au confirmat decesul fotbalistului Emiliano Sala. Nume mari din fotbalul mondial au transmis mesaje de condoleante, iar unora inca nu le vine sa creada ca atacantul argentinian a decedat.

„Vei ramane mereu in gandurile noastre”, au transmis cei de la Cardiff, club care l-a transferat pe Sala cu numai doua zile inainte ca acesta sa moara intr-un tragic accident de avion.

Au transmis mesaje emtionante cluburi ca FC Barcelona, Bayern Munchen, FC Sevilla, Boca Juniors, Independiente sau San Lorenzo.

„Dupa confirmarea decesului lui Emiliano Sala vrem sa transmitem condoleante familiei si tuturor celor apropiati”, se arata in mesajul Federatiei Argentiniene de Fotbal.

Fosti sau actuali fotbalisti, asa cum sunt Diego Maradona, Gabriel Batistuta, Kun Aguero, Javier Mascherano, Mesut Ozil sau Kylian Mbappe au transmis si ei condoleante familiei.

Autoritatile britanice au anuntat ca Emiliano Sala a murit in accidentul de avion de pe 21 ianuarie, trupul sau fiind recuperat in aceasta saptamana din epava aflata pe fundul Canalului Manecii. (ziare.com)

Facebook Comments