Lucruri mai puțin știute despre Flick Domnul Rimă

by Cristian Dobre

Flick sau Domnul Rimă este unul dintre cei mai iubiți oameni de radio. Partenerul lui Răzvan Popescu, la radio ZU, este amuzant și are întotdeauna vorbele la el. Însă, sunt multe lucruri interesante, pe care cei care îl urmăresc, nu le știu încă despre el.

Deși extrem de reținut atunci când vine vorba despre viața lui sentimentală, Flick povestește despre dragoste în accepțiunea lui în fiecare poezie romantică pe care o scrie. Înainte de orice cont de social media, Flick Domnul Rimă și-a exprimat emoțiile, în scris, pe blog.

Acolo a fost descoperit de Mihai Morar și de acolo a pornit totul. Exercițiul este mama… poeziei în cazul DJ-ului ZU. „Atunci când vine vorba despre rime este ca la fotbal, mă antrenez zilnic scriind prietenilor de pe Facebook sau făcând alte activități care implică versuri și asta mă ține viu”. Cartea de poezii pe care plănuiește să o scoată de ceva timp este la corectat. La început, cariera în radio și TV nu a fost privită cu ochi buni de familia lui Flick. Pentru ei, cariera de contabil pe care o începuse Flick într-o multinațională era, evident, alegerea serioasă pe care avea să o respecte până în ziua pensionării. Decizia lui a fost alta și iată ce frumos a ieșit!

Mihai Bendeac i-a propus să-i fie scenarist la „În puii mei” după ce a auzit pe radio parodia piesei „Căsuța noastră cuibușor de nebunii”, pe care a scris-o Flick la începuturile lui în radio. Până în acest moment s-a dedicat în totalitate carierei, lăsând pe planul 2 viața personală. Indiferent cât de ocupat este și ESTE,  o data la două săptămâni Flick merge la Câmpina să-și viziteze familia și prietenii. Flick Domnul Rimă a reușit un lucru absolut inedit, la început de septembrie 2019. Timp de 3 ore, a vorbit exclusiv în rime. Asta s-a întâmplat în ultima ediție a matinalului de vară, pe care l-a prezentat la ZU alături de Răzvan Popescu. „În trecut, ideea de a lucra la un radio nu era nici măcar în Top 10!”, spune Flick Domnul Rimă. Asta chiar e tare! Citeşte şi:
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments