LUCRARILE DE CANALIZARE DIN SANTANA SUNT APROAPE GATA

by Calin Moga

Primăria oraşului Sântana anunţă că actualele lucrări de introducere a canalizării pe străzile din oraş se vor finaliza în scurt timp, după care, până în luna aprilie, executantul lucrării va trebui să repare şi drumurile, acolo unde au avut loc săpături.

„Mă bucur că ne apropiem de final în această etapă de introducere a canalizării şi că sunt în curs de rezolvare problemele care au apărut ca urmare a unei proiectări eronate, pe strada Mărăşeşti. Urmează ca după finalizarea acestor lucrări să fie refăcute toate străzile unde au avut loc săpături ca urmare a introducerii canalizării”, a anunţat primarul liberal Daniel Tomuţa.

La rândul său, viceprimarul Cornel Gligor, a precizat că, în pofida oricăror nemulţumiri, autorităţile publice locale nu au putut interveni pentru refacerea drumurilor distruse ca urmare a introducerii canalizării, acest lucru căzând exclusiv în sarcina executantului.

În final, pentru că mai multe străzi din oraş au fost omise de vechea administraţie locală şi nu beneficiază, încă, de canalizare, primarul Daniel Tomuţa a solicitat Companiei de Apă ca şi acestea să fie incluse în cadrul viitoarelor lucrări de introducere a canalizării.

Facebook Comments