LPF a amânat meciurile lui Dinamo, CFR Cluj şi CSU Craiova

by Sorin Haut

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciurile programate săptămâna aceasta ale echipelor Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, după testele pozitive la coronavirus înregistrate la aceste cluburi. Astfel, programul va cuprinde un meci din etapa a noua a play-off-ului şi trei din etapa a 11-a a play-out-ului, potrivit site-ului LPF.

Etapa a 9-a din play-off

Sâmbătă 25 iulie
Gaz Metan Mediaş – FCSB (21:00)

Etapa a 11-a din play-out

Sâmbătă 25 iulie
Academica Clinceni – Poli Iaşi (15:30)
FC Viitorul – Chindia Târgovişte (18:00)

Duminică 26 iulie
FC Voluntari – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (16:00)

Partidele echipelor Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor fi programate ulterior, precizează LPF. De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. (agerpres)

Facebook Comments