LOVITURA DE TEATRU IN CAZUL LUI JEAN PADUREANU

by Cosmin Mihuta

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, JEAN PADUREANU, unul dintre condamnatii din DOSARUL TRANSFERURILOR, va cere intreruperea pedepsei din motive medicale. JEAN PADUREANU a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare.

JEAN PADUREANU. „Voi intreprinde eu saptamana viitoare respectiv o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Starea lui JEAN PADUREANU nu e relativ grava, este extrem de grava, are o serie intreaga de afectiuni, principala fiind un diabet in aprope de stare comatoasa si o situatie in ce priveste afectiunile neurologice, nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer”, a declarat avocatul lui JEAN PADUREANU, Ioan Cazacu, pentru B1 TV.

JEAN PADUREANU a fost dus in arest direct la spital, acolo unde mai fusese internat chiar inainte de condamnare, la Spitalul Elias. Avocatul luiJEAN PADUREANU asteapta motivarea judecatorilor pentru condamnarea de 3 ani si 4 luni de inchisoare inainte de a cere intreruperea pe motive medicale.

 

Facebook Comments