Lorelai Moșneguțu, povestea din spatele succesului

by Dana B.

S-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, fetița a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ. Abandonată la naștere de către mama sa, ea a fost adoptată la două luni de un asistent maternal.

Aceasta este pe scurt povestea emoționantă a câștigătoarei Românii au talent, sezonul șapte, Lorelai Moșneguțu, în vârstă de 14 ani.

 „Eu nu pot sa fac nimic pentru mine: nu pot să mă spăl, și nici să mănânc singură”, a povestit fetița pentru reporterii de la Românii au talent.

„Doctorul mi-a zis sa-mi folosesc mult picioarele. Nefiind brațele care sa asigure circulatia sanguină, atunci picioarele trebuie folosite foarte mult”, a povestit ea.

Despre familie „Nu am vorbit niciodata cu mama. Nicio ruda nu a vrut sa ia contact cu mine. Eu asa m-am nascut, cu problema asta”, a povestit ea la Românii au talent.

Primul talent al său a fost vocea: „De la gradinita am inceput sa cant cu vocea. La 7 ani am intrat la Scoala Populara de Arte. Am facut 4 ani de canto la Scoala Populara de Arte, iar acum fac canto muzica usoara cu Mezzo-soprana – Alina Sima din Pitesti”, a mai povestit Lorelai.

Când nu cântă și când nu face actorie, fetița scrie cărți. Opt până acum.

„Copiii m-au ocolit mult. Vin profesorii de la școală la mine acasă și am doar 10. Sunt premiantă la Olimpiadele de Biologie și Geografie. Am și dimplomă de Excelență.”

Lorelai a participat în urmă cu trei ani și la show-ul NextStar, prezentat de Dan Negru.

 

Sursa: paginademedia.ro

Facebook Comments