Loredana Chivu este pregătită de o nouă viață

by Cristian Dobre

Loredana Chivu vrea să se cumințească, asta reiese din confesiunea de suflet pe care a făcut-o în fața fanilor de pe Instagram. Fosta asistentă TV este pregătită de o nouă viață, fără a avea în jurul ei persoane negativiste.

Știm cu toții că viața Loredanei Chivu este o poveste, cu suișuri și coborâșuri, însă, mereu diva iese învingătoare.

Deși duce un stil de viață la care mulți nu pot nici măcar visa, diva pare că nu este mulțumită de clipele trăite până acum și vrea să facă o schimbare. Astfel că, în fața fanilor din mediul online, dansatoarea a făcut o mărturisire intimă.

Loredana Chivu se confesează în fața fanilor de pe Instagram

Printre fotografiile în care își etalează sânii și posteriorul, Loredana Chivu a postat și un mesaj din care reiese că în viața sa sunt acum persoane care în viitorul apropiat ar trebui să nu mai fie, pentru a fi fericită cu adevărat. De asemenea, ea își promite că se va bucura de absolut tot și va face orice pentru o viață și mai bună.

”Mă aflu într-o perioadă a vieții în care singurul meu scop este să fiu fericită. Vreau să râd, să mă bucur de fiecare moment și să fiu eu însămi. Și voi face tot posibilul să renunț la acei oameni care mă fac nefericită”, a scris Loredana Chivu pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mărturisit că uneori se simte bine, altădată este tristă, dar mereu își aduce aminte de cine a ignorat-o atunci când ea avut nevoie de ajutor.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments