Lora a îmbrăcat rochia de mireasă

by Cristian Dobre

Lora și-a uimit astăzi fanii cu o apariție surprinzătoare pe pagina sa de socializare! Vedeta a publicat o fotografie cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, iar imediat fanii au început să o felicite!

Deja știm foarte bine că Lora are o relație de mai mulți ani cu Ionuț Ghenu, partenerul său care în ultima perioadă i-a fost alături la bine și la greu și a susținut-o mereu în toate proiectele sale.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă!

Ei bine, cei doi încă nu au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, însă astăzi cântăreața și-a surprins fanii cu o fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de sexy și care i-a scos la înaintare formele frumoase!

”Mulțumesc pentru iubire”, a scris artista în dreptul imaginii!

La scurt timp fotografia a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, iar dacă mulți s-au grăbit să o felicitate, vedeta a ținut să precizeze totuși în descriere că este vorba despre o nouă piesă cu videoclip care va fi lansată peste puțin timp.

Așadar, Lora nu a ajuns încă să facă nuntă, însă ea și Ionuț Ghenu au declarat tot timpul că vor să facă și acest pas important în relația lor, însă până acum nu a fost prioritar, iar dragostea pe care și-o poartă unul altuia nu trebuie să se bazeze pe un simplu act primit la starea civilă

Lora a mai fost căsătorită!

Chiar dacă Lora și Ionuț Ghenu nu s-au căsătorit încă, Lora știe foarte bine cum stau lucrurile, iar acest lucru deoarece vedeta a mai fost căsătorită o dată în urmă cu mai mult timp.

În anul 2012 cântăreața a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, iar ulterior și în fața lui Dumnezeu, atunci când s-a căsătorit cu Dan Badea. însă mariajul a fost unul eșuat.

Vedeta și actorul s-au despărțit în anul 2014, iar relația lor se pare că a fost una extrem de tensionată, acest lucru ducând astfel și la ruperea mariajului!

Facebook Comments