Lora a decis să părăsească România pentru trei luni

by Florian Popa

Lora a decis să părăsească România pentru 3 luni și, în acest sens, a ales o destinație exotică. Vedeta a decis că pentru următoarea perioadă Bali să îi fie casă, dorindu-și să aibă parte de multe experiențe bune. Pe rețelele de socializare, artista a împărtășit ultimele modificări din viața sa, dar a oferit și un avertisment urmăritorilor, scrie b1tv.ro.
Ținând cont de temperaturile și clima caldă ce există în Bali, Lora se va bucura de o mulțime de costume de baie, dar și de ținute specifice verii. Vedeta a transmis un mesaj fanilor săi din mediul online cu privire la ținutele pe care le va avea în următoarea perioadă. Ea le-a cerut persoanelor sensibile care o urmăresc să evite pagina sa, iar cei care vor rămâne să aibă la ei bunul simț în mod frecvent, scrie Spynews.
„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată”, a scris Lora pe contul personal de Facebook.

Facebook Comments