Locuri de muncă în Petroșani. Oferte în vânzări sau domenii tehnice

by webeditor

Angajatorii locali, dar și câteva companii internaționale oferă noi locuri de muncă în Petroșani, în vânzări, în domeniul farmaceutic sau în domeniul bancar.

Cele mai bune oferte se adesează candidaților cu experiență, dar și tinerilor aflați la început de drum.

Descoperă cele mai bune oferte pentru locuri de munca Petrosani, înscrise recent pe platforma www.ejobs.ro. Companiile locale recrutează deopotrivă candidați candidați cu experiență și cu studii în domeniu, dar sunt deschise și tinerilor care vor să își construiască o carieră.

Locuri de muncă în Petroșani – domeniul farmaceutic

Una dintre cele mai bine dezvoltate rețele de farmacii din județul Hunedoara își dezvoltă echipa și caută noi angajați pentru sediile din orașele Hunedoara, Petroșani, Deva, Simeria, Hațeg sau Călan.

Candidații pot opta pentru posturile de farmacist sau asistent de farmacie, trebuie să aibă studii în domeniu (absolvenți al școlilor de farmacie) și să aibă experiență de un an pe un post similar. De asemenea, sunt foarte importante abilitățile de organizare și comunicare, orientarea către client și cunoștințele de operare a programelor de calculator specifice.

Compania oferă un salariu motivant și posibilitatea dezvoltării unei cariere pe termen lung.

Electrician – domeniul construcțiilor

O companie locală de construcții oferă un post de electrician pentru candidații care au o experiență solidă în domeniu. Firma oferă servicii pentru montarea de instalații electrice. Candidatul potrivit trebuie să aibă deja experiență, să știe să manevreze instrumente și scule specifice postului și să poată realiza toate instalațiile electrice, de la tuburile din pereți la prize, conform proiectului tehnic.

Sunt căutați candidați din județul Hunedoara, atât din orașul Petroșani, cât și din orașul Hunedoara sau din împrejurimi, astfel că orice candidat trebuie să aibă un program flexibil și să se poată deplasa ușor între localități.

Salariul oferit poate să fie cuprins între 3500 și 5000 de lei.

Agent de vânzări – domeniul bancar

Unul dintre cele mai noi locuri de muncă în Petroșani se adresează celor care doresc să lucreze part-time. O nouă bancă originară din Bulgaria, cu sedii în România, Germania sau Grecia, oferă un post de agent de vânzări part-time.

Candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe solide de lucru pe calculator, să aibă cel puțin studii medii și să abilități bune de comunicare și relaționare. Experiența în vânzarea de produse financiar-bancare reprezintă un avantaj.

Angajatorul oferă bonusuri din vânzări, asigurare medicală privată și posibilitatea de instruire prin participarea la cursuri și training-uri specifice.

Oferta înscrisă pe platforma de recrutare www.ejobs.ro se adresează candidaților care caută locuri de muncă în Petroșani, dar și candidaților din celelalte localități ale județului Hunedoara: Deva, Lugoj, Hunedoara sau Orăștie.

Pe platforma de angajare eJobs sunt disponibile locuri de muncă în Arad, Timis, Hunedoara si judetele vecine. Oportunitatile sunt pentru cei care cauta atat job full time cat si job part time.

Candidații pot cauta de asemenea pe ejobs joburi si în străinătate ca locuri de munca Anglia. Posturile disponibile sunt pentru tot felul de meserii sau stagii de internship.

Facebook Comments