Liviu Vârciu, apel disperat pe internet

by Cristian Dobre

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi, însă atunci când vine vorba de familie și copii este foarte implicat. Un caz social i-a atras atenția acestuia, care face un apel disperat către toți fanii săi de pe rețele de socializare

Liviu Vârciu este fără doar și poate o prezență activă mai tot timpul în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Liviu Vârciu, apel disperat pe internet!

Deși postările sale sunt mereu pline de zâmbet, fericire și mult optimism, atunci când vine vorba despre copii sau cazuri care au nevoie de ajutor prezentatorul este foarte implicat în tot ceea ce ține de acest aspect și nu ezită niciodată să nu se implce în astfel de cazuri.

Așa se întâmplă și cu situația în care se află Andra, o elevă de clasa a IV a care a fost diagnosticată cu o boală gravă!

Prezentatorul a postat mesajul cu poza fetiței prin care cere ajutorul tuturor persoanelor care pot merge să doneze sânge pentru ea, având mare nevoie în această perioadă pentru ca viața ei să fie salvată.

”Andra, elevă în clasa a IVa-a, are mare nevoie de ajutor. Este diagnosticată cu anemie aplastică formă foarte severă, iar de săptămâna trecută se află în stare foarte gravă la terapie intensivă în Cluj Napoca. I se administrează permanent trombocite, însă rezerva existentă nu e suficientă pentru ea. Fetița se numește Hadade Andra, data nașterii: 17.01.2010, A2 Rh+, Pediatrie 2, momentan la ATI la Pediatrie 1, Cluj Napoca. În speranța oricăui ajutor, mulțumesc din suflet”, este mesajul postat de Liviu Vârciu!

Așadar, prezentatorul îndeamnă toate persoanele care pot să doneze sânge să o facă pentru micuța Andra, mai ales că donațiile pot fi primite din toată țara!

Liviu Vârciu, un familist convins!

Chiar dacă mulți îl considerau până acum ”un băiat de cartier”, Liviu Vârciu a devenit este un tată model pentru copiii lui, dar și un bărbat adevărat pentru Anda Călin, iubita sa.

În acest an prezentatorul a devenit tată pentru a treia oară, partenera sa aducând pe lume un băiețel. Cântărețul mai are o fetiță de trei ani, dar și fată mai mare dintr-o relație anterioară în vârstă de 18 ani!

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments