Lista neagră a Bătrânei Doamne! Doar două certitudini, la sosiri

by Sorin Haut

UTA va începe ediţia viitoare de campionat cu foarte puțini jucători, în special seniori, din cei care au terminat actualul sezon de Liga a II-a. Asta, pentru că mulți sunt la final de contract, iar noul antrenor nu-i mai vrea. La alţii se va renunţa pur şi simplu, pentru că nu au dat randament.

Bodea, Orlic, R.Iuga, Costin, El Hasni, Manea, Copaci, Coulibaly, D.Popa şi Matei sunt cei care nu mai au contract cu UTA. Din această listă vor renegocia prea puţini, iar unul din ei ar putea fi Manea. Dintre cei sosiţi în iarnă, cu drept de prelungire a contractului, doar Ciucur și Șeroni rămân, iar la Melinte există semne de întrebare. În schimb, Neagu şi Kanda sunt „out”. În rest, Cipri Rus, Miculescu, Ivan, Hrezdac şi Isac sunt confirmaţi, conducerea analizând situaţia lui Stahl.

Așadar, rezumând puțin, rămân juniorii, alături de Manea, Șeroni, Ciucur, poate Melinte și posibil Stahl. Joi seara, când Laszlo Balint ajunge la Arad, se va definitiva lista. La capitolul sosiri, sunt sigure numele lui Iacob și Tomozei, iar Hlistei și-ar dori să revină, dar şi Rapid vrea să îl păstreze în lot.

Facebook Comments