Şoimii Lipova s-a despărţit de fostul atacant al lui Empoli

by Sorin Haut

La primul sezon de Liga a III-a, după o pauză de trei decenii, Șoimii Lipova s-a clasat pe un onorabil loc 6 în seria a IV-a a eşalonului terţ fotbalistic.

Conducerea „şoimilor” îşi face deja temele pentru noua stagiune, iar primele mişcări le consemnăm la capitolul plecări. Astfel, Fabian Himcinschi, fotbalist care acum câţiva ani a făcut parte din lotul italienilor de la Empoli, nu a reușit să le ia fața în primul „unsprezece” lui Trabalka sau Vasinc, despărţindu-se amiabil de lipovani înainte de intrarea în vacanță.

Un alt jucător care nu va mai continua în tricoul „șoimilor” este Marius Duță. Chiar dacă a marcat două goluri, juniorul de profil ofensiv și-ar fi dorit să joace mai mult și și-a cerut actele, întorcându-se acasă, la București.

În schimb, Denis Rusu, mijlocașul de bandă împrumutat de la FC Botoșani, va rămâne la Lipova. Şanse să continue are şi Raul Iova, și asta pentru că Federația intenționează să schimbe puțin regula jucătorilor Under.

Altfel, Bruno Vasiu, 21 de ani, e cel mai curtat tânăr jucător al Lipovei, de el interesându-se inclusiv echipe de Liga 1! Şoimii Lipova are vacanţă până la mijlocul lunii iulie, 16 fiind cea mai probabilă dată a reunirii.

Facebook Comments