LIGA A 2-A INCEPE PE 30 AUGUST. SISTEMUL COMPETITIONAL RAMANE INCA IN CEATA

by Sorin Haut

Demersul forului LPF 2, condus de Auraş Braşoveanu a avut succes, astfel că s-au aprobat în Comitetul Executiv atât revenirea la doi jucători U21, cât şi data propusă de cluburi.

„Ieri în Comitetul Executiv s-a renunţat la varianta cu unul, unul, unul (n.a. – un U19, un U21, un U23). S-a revenit la varianta cu Under 21, cu obligativitatea ca din sezonul următor să se treacă la doi de Under 19” a explicat Braşoveanu pentru Liga2.ro

O altă propunere a LPF2 către Comitetul Executiv a fost cea privind retrogradarea la finalul sezonului 2014-2015. Astfel, la Mogoşoaia s-a propus ca din fiecare serie să cadă câte patru echipe, însă momentan nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Explicaţia este una destul de simplă, fiind legată de situaţia Ligii 3 în acest moment.

„Nu s-a putut lua o decizie în ceea ce priveşte retrogradarea la acest moment, deoarece nu ştim cu câte echipe şi în ce format va începe eşalonul trei. Până nu se va stabili sistemul competiţional acolo, nu se poate stabili nimic” a detaliat Braşoveanu.

Sursă: liga2.ro

 

 

Facebook Comments