Lidia Buble vrea să-și uite trecutul

by Cristian Dobre

În ultimele luni viața Lidiei Buble s-a schimbat complet. Cântăreața a trecut printr-o despărțire, însă iată că acum vrea să facă o nouă schimbare. Artista a decis să-și steargă unul din tatuajele vechi pe care le avea deoarece nu se mai regăsește în acesta!

Lidia Buble își șterge tatuajele vechi!

Dacă până acum vă spuneam ce alt artist vrea să mai treacă pragul saloanelor de tatuajele pentru noi ”forme pe piele” iată că și Lidia Buble a început să treacă prin mâinile tatuatorului, însă pentru a le scoate.

Cântăreața a anunțat pe pagina sa de socializare că a început mai multe ședințe de scoatere a unui tatuaj, deoarece după cum spune chiar ea nu o mai reprezintă și nu-i mai place cum acesta îi stă pe piele.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Se pare că vedeta vrea să uite de trecut, iar scoaterea tatuajului ar putea fi chiar un detaliu important, după despărțirea de Răzvan Simion. După ce erau văzuți ca fiind unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, cântăreața și prezentatorul de televiziune au hotărât să-și spună adio!

Totuși, despărțirea nu este una definitivă, deoarece în continuare lucrează amândoi pe plan profesional, acolo unde Răzvan Simion îi este manager.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments