Lidia Buble știe ce vrea de la un bărbat

by Cristian Dobre

Lidia Buble este una dintre cele mai talentate artiste din România. Pisele ei ajung imediat pe primele locuri în topurile muzicale, iar fanii sunt în extaz când o văd în ipostaze senzuale în videoclipuri. Blondina este o femeie extrem de sexy, care știe să-și valorifice atuurile, iar prezența ei este imposibil de trecut cu vederea.

Cu toate că a trecut recent printr-o despărțire dureroasă, Lidia Buble nu se lasă doborâtă, ci din contră! Artista este plină de viață, ține legătura constant cu admiratorii de pe rețelele de socializare, are foarte multă grijă de aspectul ei, iar asta nu poate fi decât de lăudat.

Când vine vorba de „bărbatul ideal” care i-ar cuceri inima, blondina recunoaște că nu are un gen anume, ci pur și simplu trebuie să fie fermecată de persoana din fața ei, așa cum este ea. Cu toate acestea, ca orice femeie hotărâtă și independentă, Lidia Buble ține cont de câteva aspecte atunci când se pune problema unei relații cu un bărbat. Cântăreața știe ce-și dorește de la cei din jur, iar pretențiile sunt de așteptat, luând în considerare frumusețea și succesul ei.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic <<Vreau să fie așa, așa, așa>>. Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie.”, a declarat Lidia Buble pe Instagram.

În utlima vreme, cântăreața s-a afișat în diverse ipostaze incendiare și a lăsat la vedere ceea ce doar iubitul poate vedea. În fond, este o femeie liberă și își permite să facă orice dorește, iar acest lucru nu poate decât să-i încânte pe fanii care o urmăresc zilnic cu admirație.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments