LIDERUL A DEFILAT SI PE BEGA: BCM DANZIO – UNIV. GOLDIS ICIM 49-76

by webeditor

Campioana „en-titre” a României nu a stat la discuţii cu Danzio Timişoara, într-un meci încheiat de câteva minute şi care a contat pentru etapa a 15-a, a doua a returului Ligii Naţionale. Lider neînvins în campionat, Univ.Goldiş ICIM şi-a impus fără probleme jocul pe Bega, în faţa unei formaţii modeste, fără pretenţii în acest sezon. Profitând de misiunea facilă, Jose Araujo a rulat întreg lotul avut la dispoziţie, principala remarcată din tabăra arădeană fiind americanca Engelman. Jocul nu a avut istoric, „galben-albastrele” conducând clar ostilităţile timp de trei sferturi.

Jose Araujo a rulat tot lotul

Timişoara a revenit palid, doar în ultimele 10 minute, iar asta în condiţiile în care Aradul a avut pe parchet linia a doua, scor final Danzio – ICIM 49-76 (9-19, 14-19, 8-26, 18-12). Pentru formaţia arădeană au evoluat: Engelman 16 (2×3), Cosby 11 (2×3), Williams 10, Crăciun 10, Milovanovic 9 (1×3), Mercea 6, Broomfield 5, Rhoads 4, Brosovszky 3 (1×3), Manta 2, Moraru şi Manea. De la gazde au ieşit la ramp Marjanovic, autoare a 15 puncte şi Kilin, 11 puncte. În alte două interesante meciuri ale rundei, CSU Alba Iulia s-a impus în derby-ul de la Târgovişte cu 56-46, iar Sepsi Sfântu Gheorghe a spulberat CST Alexandria cu 84-45.

Alba Iulia a câştigat la Târgovişte!

În clasament continuă să conducă Aradul, cu punctaj maxim, 30 de puncte, urmată de Alba Iulia, 29 de puncte, Târgovişte, 27 de puncte, Sfântu Gheorghe şi Alexandria, ambele cu 26 de puncte. Urmează o săptămână importantă pentru Univ.Goldiş ICIM, cu două meciuri împotriva rivalelor din acest sezon: miercuri, acasă cu Alba Iulia, în Liga Europei Centrale şi sâmbătă la Târgovişte, în derby-ul etapei a 16-a a Ligii Naţionale. (sportularadean.ro)

 

Facebook Comments