Liberalii vor să transforme noul spital din Lipova în unitate COVID! Cetățenii se opun cu vehemență

by Florian Popa

Liberalii care conduc instituțiile județene, DSP, Prefectură, Consiliul județean au tot felul de idei năstrușnice, în încercarea disperată de a lovi în primarul social-democrat al Lipovei, Mircea Jichici. După ce președintele CJA, Iustin Cionca, a făcut o vizită electorală la noul spital, construit de Primăria Lipova, cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, fără nicio contribuție a CJA, acum mai marii liberali s-au gândit să transforme acest spital în unitate COVID. Deși, repetăm, CJA nu are nicio treabă cu ridicarea acestei unități spitalicești, la care nu a contribuit nici măcar cu un leu.

Primarul orașului Lipova, Mircea Jichici, a lansat pe Facebook un sondaj legat de această idee a conducerii PNL Arad, iar răspunsurile sunt cât se poate de clare: cetățenii se opun vehement acestei idei și îi invită pe cei de la PNL să caute alte locații, mai ales că a fost deja amenajat un spital de campanie la Expo Arad, care stă nefolosit.

„Vă mulțumesc că mi-ați acordat încrederea voastră în acești 8 ani de zile, iar acum am ajuns într-un punct în care trebuie să iau o decizie, fapt pentru care vă cer eu părerea prin următorul sondaj.
Din păcate se fac presiuni mari, de către DSP Arad, respectiv a conducerii PNL a județului Arad pentru transformarea spitalului nou de la Lipova în spital Covid19, spital care de fapt a fost proiectat încă de la început astfel încât să deservească Lipova respectiv, întreaga Vale a Mureșului.
Doriți transformarea noului spital Orășenesc Lipova în spital Covid19?“, scrie primarul Mircea Jichici pe pagina sa de Facebook.

 

 

Facebook Comments