Liberalii au găsit vinovatul pentru dezastrul din spitale: „Onel trebuie MAZILIT“

by Florian Popa

Dezastrul din Spitalul Județean Arad a devenit în ultimele săptămâni subiect de prime time, la cele mai importante televiziuni naționale. Pacienți care îngheață de frig, morți care zac în saloane ore în șir, mărturii cutremurătoare ale blonavilor care au fost internați în spital. Acum, mai marii din PNL Arad încearcă să detensioneze atmosfera creată în jurul spitalului, așa că se caută vinovați. Și doar n-o să cadă vinovații reali, adică mai marii PNL (Falcă, Cionca, Bibarț, Bîlcea etc.). Nici vorbă, fericitul câștigător al unei spectaculoase excursii la coșul de gunoi al telenovelei „În vremea pandemiei la Spitalul Județean Arad” este Mircea Onel, după cum scrie deputatul Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

„Cum era de asteptat, a sosit si momentul decontului de la Spitalul Judetean.
Cine e fericitul castigator al trasului in teapa? Cui ii cer demisia, in cor, „greii”, care trag sforile in spital de ani de zile? Lui Cionca? Nuuuu….Lui Domsa, care mai e si Coordonatorul grupului de sprijin al spitalului, de fix un an? Nuuuu….Mega-managerului blond al spitalului, aceasta ilustra necunoscuta doamna Ionescu? Nuuuu….Hmmmm….
Oare cine a mai ramas? Cum cine? Onel. Mircea Onel. Directorul medical al spitalului. Asa cevaaa…
Asa ca, dragi aradeni, suntem in siguranta.
Domsa cel voinic si merele de aur a dat cu pumnul in masa saptamana trecuta si, strigand cu furie, de era sa-i plezneasca vena la tampla, a decis: Onel trebuie mazilit! Acum! Pe loc! Punct.
De ce? Cum de ce? Pentru ca, dupa toate nenorocirile planetei din spital, al carui coordonator este, de fapt si de drept, de un an cetateanul de onoare Domsa, trebuie sa cada un cap ca sa mai dam drumul la presiune. Ca in povestea cu Acarul Paun.
Si doar n-o sa cada vinovatii reali: Cionca, Bilcea, Domsa, Stoian sau doamna aceasta, Ionescu. Nuuuu!
Doctorul Onel e fericitul castigator al unei spectaculoase excursii la cosul de gunoi al telenovelei „In vremea pandemiei la Spitalul Judetean Arad”. Ca sa fie bine, sa nu fie rau…
Cum a obtinut dr. Onel nominalizarea la Oscar? Va voi povesti de luni incolo. De ce? Ca sa stie lumea o poveste frumoasa si cu mult talc, cu cetateni de onoare, cu sute de mii de euro bagati intr-un spital aflat in dezastru, cu Retele ale solidaritatii prin care au trecut bani si echipamente de sute de mii de euro…ca doar si functiile babane la Bucuresti, create cu dedicatie, in plina austeritate, prin ordonante de urgenta au nevoie de oameni iscusiti, nu de toti Onelii de la Arad.
Si pentru ca, exact ca in orice film cu mafioti, intotdeauna exista un Lascarica si un dom’ Semaca, „show must go on!”, vorba poetului.
Nota: a nu se intelege cumva ca ii iau partea doctorului Onel. Nici poveste! E poate la fel de vinovat de ce e in spital ca toti cei enumerati mai sus. Fie si pentru ca a tacut in toti anii astia. Dar, de dragul corectei informarii si a pildelor ce pot fi desprinse de aici, abordam aceasta poveste cu parfum de tigara de foi si cognac mai vechi ca mine pe planeta, ca sa se bucure si aradenii de asa pelicula faina“, scrie deputatul Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook..

Facebook Comments