LEONI ARAD, FIRMA CARE A OFERIT CELE MAI MULTE LOCURI DE MUNCA, IN IANUARIE, LA NIVEL DE TARA

by Cosmin Mihuta

Producătorul de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule Leoni Wiring Systems din Arad, Combinatul de îngrăşăminte chimice Ga-Pro-Co Chemicals Săvineşti Neamţ şi firma de construcţii civile şi de infrastructură Vega 93 Galaţi au oferit cele mai multe locuri de muncă în luna ianuarie.

ECONOMICA.NET a centralizat informaţiile comunicate de cele mai mari site-uri de recrutare din România şi de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel naţional, în luna ianuarie 2014. Pe baza acestor informaţii, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna ianuarie 2014.

Cei mai mari angajatori din luna ianuarie, după numărul de locuri de muncă ofertate în România, au pus la dispoziţia românilor aproape 2.400 de joburi. Iată clasamentul:
Producătorul de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule Leoni Wiring Systems a oferit 372 de locuri de muncă în luna ianuarie, la sediul din Arad şi la punctul de lucru din Beiuş, potrivit evidenţelor AJOFM.

Combinatul de îngrăşăminte chimice Ga-Pro-Co Chemicals Săvineşti Neamţ a pus la dispoziţia candidaţilor 207 de locuri de muncă, prin intermediul AJOFM, în luna ianuarie.

Vega 93 Galaţi, firma de construcţii civile şi de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, a anunţat 199 de locuri de muncă vacante, în luna ianuarie, la AJOFM.

Firma de construcţii Impex Aurora Harghita a avut 176 de locuri de muncă vacante în luna ianuarie, potrivit informaţiilor comunicată de angajator la AJOFM.

Compania americană de outsourcing CGS a ofertat candidaţii cu 190 de locuri de muncă, prin intermediul site-ului de profil eJobs, în ianuarie 2014.

Producătorul de sisteme de cablaje şi interioare auto DRM Draexlmaier România Sisteme Electrice a anunţat 154 de locuri de muncă vacante la AJOFM, în luna ianuarie.

Producătorul de componente pentru aparate de uz casnic şi industrial Zoppas Industries Timiş a pus la dispoziţia candidaţilor 152 de locuri de muncă în ianuarie, prin intermediul AJOFM.

GP Sofa, specializată în producţia de mobilier, a avut 149 de locuri de muncă vacante, în Satu-Mare, în ianuarie, ne-au spus oficialii AJOFM.

Daewoo Mangalia Human Resources Management, specializată în construcţii şi reparaţii de nave, a avut 146 de locuri de muncă disponibile, în luna ianuarie, conform evidenţelor AJOFM.

Compania de outsourcing Webhelp Romania a oferit peste 108 locuri de muncă, pe platforma eJobs, în ianuarie.

 

Sursa: http://www.economica.net/lista-firmelor-care-au-oferit-cele-mai-multe-locuri-de-munca-in-romania–in-luna-ianuarie_74342.html

.

Facebook Comments