„Leoaicele” îşi amână şi ele debutul. Ar putea începe sezonul pe „Francisc Neuman”!

by Sorin Haut

Comitetul Executiv al FRF a decis amânarea startului Ligii 1 la fotbal feminin, competiție programată să înceapă inițial pe 23 august. S-a aprobat ca data de start să fie 6 septembrie, cu mențiunea că aceasta s-ar putea decala, în funcție de evoluția cazurilor de COVID-19 la nivel național. Reprezentanta Aradului şi una din candidatele la medalii în sezonul viitor, AC Piroș Security este printre puținele echipe testate pentru coronavirus, astfel încât antrenorul Florin Bugar să îşi poată duce în condiţii normale procesul de pregătire. Echipa Aradului a fost găzduită şi la baza Olimpia Bujac, iar în campionat ar putea debuta chiar pe arena „Francisc Neuman”, omologată cel puțin până la 17 septembrie.

Preşedintele clubului, Pavel Piroş, a înaintat în acest sens, o solicitare către Primărie, astfel că „leoaicele” au mari șanse să debuteze în noua ediție a Ligii I pe noul stadion al Aradului. Decarul cipriot Maria Savva s-a alăturat deja echipei şi se pregăteşte alături de colege, dar până la startul campionatului vor ajunge la Arad şi celelalte două straniere transferate în această vară.

Este vorba despre mijlocașul azer, Nazlican Parlak și portarul egiptean, Maha Shehata. Transferurile vor continua, astfel că Piroş Security se anunţă încă de pe acum o forţă în fotbalul feminin românesc. Altfel, Savva a fost sărbătorită de colege zilele trecute, cu ocazia zilei de nume.

Facebook Comments