„Leoaicele” de la Piroş Security au cedat pe final, în fieful campioanei Olimpia

by Sorin Haut

AC Piroș Security Arad a debutat în noua ediție a Ligii 1 la fotbal feminin pe terenul campioanei României, Olimpia Cluj-Napoca. Început de sezon dificil pentru „leoaice”, care nu au putut conta pe un portar de meserie, atâta timp cât egipteanca Maha Shehata nu și-a primit la timp viza, la fel ca și mijlocașul azer Nazlican Parlak. Chiar şi aşa, „leoaicele” lui Florin Bugar au oferit o replică dârză pe Someş şi nu au fost departe de a se întoarce acasă cu un punct. Disciplinate tactic şi organizate bine în defensivă, arădencele au cedat abia în minutul 76, când în urma unui corner, Meluţă a reluat în plasă din şase metri, după un carambol.

Pe arena „Clujana”, s-a terminat 1-0, iar Piroș Security rămâne cu regretul unui rezultat negativ, venit după o prestație bună, fără consistenţă însă pe faza ofensivă. Urmează meciul de acasă cu nou-promovata Carmen, cel mai probabil pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Echipa arădeană a început meciul de la Cluj-Napoca în formula: Marcea – Olariu, Tomescu, Prisăcari, Șuveț – Bozian (65 Bondre), Ancăș, Răduc (89 Cociuba), Drăgan – Bălaș (85 Bot), Sîrbovan.

În celelalte partide din runda inauugurală s-au consemnat rezultatele: Banat Girls – Becicherecu Mic  0-5, ACS Fotbal Baia Mare – Alexandria 2-2, Selena Constanța – Galați 0-1, Carmen – Fair-Play București 3-1.

Facebook Comments