Messi şi Ronaldo revin unde le stă bine, în Liga Campionilor

by Sorin Haut

Se anunţă dueluri tari şi în această săptămână, când sunt programate alte patru meciuri din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Cei mai buni fotbalişti ai planetei, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, vor reintra din nou în scenă, echipele lor urmând să evolueze în deplasare. Astăzi, de la ora 22, în direct pe canalele Digi, Look şi Telekom, se dispută meciurile Napoli – Barcelona şi Chelsea – Bayern Munchen.

Messi a fost primit regeşte în oraşul vulcanic unde Maradona este sfânt, iar maşinăria nemţească promite să dea goluri şi pe Stamford Bridge, mai ales că golgheterul Lewandowski este în formă excelentă. Cert este că Barca şi Bayern pleacă cu prima şansă la calificare, dar la un asemenea nivel orice este posibil.

Miercuri, tot de la ora 22, este programat şi super-duelul Real Madrid – Manchester City, cu catalanul Pep Guardiola sosind în fieful marii sale rivale, de pe vremea când antrena Barcelona. Este poate cel mai echilibrat duel al optimilor, fără să putem spune că există o favorită certă.

Nu la fel stă situaţia cu italienii de la Juventus, care pornesc mari favoriţi la calificare în „dubla” cu Lyon, echipă ce nu traversează o formă prea bună în campionat. Ronaldo dă goluri pe bandă rulantă pentru campioana din peninsulă, iar seria portughezului ar putea continua şi în Hexagon.

Şi meciurile de miercuri vor putea fi urmărite pe micile ecrane, pe posturile Digi, Look şi Telekom.

 

Facebook Comments