Leo Iorga, pe scenă chiar și în covalescență. Urmează o nouă operație

by Cristian Dobre

Leo Iorga a avut parte de o lună de recuperare și odihnă, timp în care, deși este în convalescență, a urcat pe scenă, în aplauzele fanilor. Solistul s-a întors acum la Hamburg, unde este pregătit pentru o nouă operație la singurul său plămân.

Următoarea intervenție pe care îndelung încercatul artist o va suporta săătpmâna viitoare (va avea loc prin intermediul laserului, o metodă de ultimă oră cunoscută drept cyber-knife) este similară precedentei operații, și vizează atacarea punctuală a formațiunilor anormale apărute pe plămân.

Leo Iorga și-a găsit puterea să urce pe scenă, la Craiova, la nunta fiicei unui vechi prieten din breasla artistică.

Îmbucurător, doctorii de la centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) speră ca următoarea operație să fie ultima, formațiunea suspectă fiind în remisiune. În luna cât a fost recuperare medicală, în țară, după alte două de investigații, operație și chimoterapie, Leo Iorga (54 ani) nu a putut să stea departe de muzică, menirea sa sfântă pentru care îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu.  Între ședințe de recuperare oncologică, solistul a fost la repetiții, alăturii de cei ce s-au dovedit a-i fi reali prieteni, Vlady Cnejevici și Teo Boar, ba chiar a urcat pe scenă, cu eforturi considerabile, la Timișoara, unde a fost ovaționat de un stadion întreg în cadrul unei gale concertistice și a insistat să cânte la o nuntă, la Craiova, fiind invitat supriză la nunta fiicei lui Florin Băltărețu, veteranul chitarist al trupei Feedback, vechi prieten al său.

Sursa: libertatea.roFacebook Comments