LEO IORGA, OPERAT PENTRU EXTIRPAREA UNEI TUMORI CEREBRALE

by Cosmin Mihuta

Solistul rock Leo Iorga este operat vineri la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucureşti, pentru extirparea unei tumori cerebrale, acesta fiind dus în sala de operaţii în jurul orei 9.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii artistului. „Este în operaţie de la ora 9.00, atunci l-au dus la sala de operaţii”, au spus reprezentanţii lui Leo Iorga.

Aceştia au precizat că totul a decurs bine înaintea operaţiei. „A fost doar puţin din scurt din cauza sărbătorilor”, au spus aceştia. Alături de Leo Iorga, la Spitalul Monza – Brain Institute, se află în prezent familia şi apropiaţii artistului.

Muzicianul Adrian Ordean a scris, la sfârşitul săptămânii trecute, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook că Leo Iorga mai are nevoie de 8.000 de euro pentru această intervenţie chirurgicală. În acest sens, pe Facebook a fost creată pagina „Alături de Leo Iorga”, pe care a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru Leo Iorga.

Duminică, Leo Iorga a declarat pentru MEDIAFAX că a aflat prin intermediul unei televiziuni că Fundaţia Creştină „George Becali” ar fi interesată să susţină financiar intervenţia sa chirurgicală. Leo Iorga a precizat că a fost contactat în acest sens de reprezentanţi ai televiziunii respective, însă nu a fost contactat direct de reprezentanţii fundaţiei.

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/life-inedit/leo-iorga-operat-pentru-extirparea-unei-tumori-cerebrale-12615719

 

 

Facebook Comments