Legea care obligă sălile de jocuri de noroc să facă liste cu jucătorii a fost promulgată

by Andreea Radu

Legea care obligă sălile de jocuri de noroc să facă liste cu persoanele care joacă la „păcănele” a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Legea promulgată de preşedinte prevede „introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc”, scrie antena3.ro.
„Am mai trecut o lege importantă prin parlament, pe care am inițiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL.
Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenți de păcănele pot fi opriți sa își facă praf viața. Și părinților sa își poata proteja copiii de acest “drog”.
Închei, alături de PNL, un pachet legislativ prin care protejam minorii de alimentatia nesananatoasa de tip fast food, in scoli, sancționăm cu închiderea unităților pentru cei care vând alcool și tutun minorilor, sau aplicam pedepse drastice pentru cei care vând stupefiante copiilor noștri”, a scris deputatul PNL Florin Roman, unul dintre iniţiatorii legii, într-o postare pe Facebook, pe 31 octombrie.

Facebook Comments