Laurette, despre divorțul de Ciprian Nistor: “Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla”

by Dana B.

Laurette a postat pe facebook un mesaj emoționant după ce s-a aflat că divorțează de Ciprian Nistor. Mulatra nu se află într-o stare prea bună, dar mărturisește că este optimistă și încrezătoare în viitor.

”Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face faţă oricărei situaţii. În astfel de momente încetez să mă mai jelui şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, iar toate dificultăţile, dintr-o dată, nu mai par atât de semnificative. Întotdeauna adopt o atitudine pozitivă faţă de tot şi alung gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viaţă. Toate neplăcerile doar te întăresc. Dumnezeu îţi trimite dificultăţi în viaţă, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi şi să fii persistent, dar doar dacă îi permiţi. Toate suferinţele din viaţă au un scop. Aminteşte-ţi planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite decât cele pe care le-am planificat, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învaţă să aştepţi în loc să plănuieşti ceva pentru propriul drum. Dumnezeu nu te va părăsi niciodată”, a scris Laurette.

 

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments