Laurette amenință cu judecata

by Dana B.

Laurette se pare că a ajuns la capătul puterilor în ceea ce privește viața sa personală. Vedeta amenință cu judecata, sătulă de tot ce se spune despre ea.

Laurette, care are o fiică, a ajuns să fie intens comentată în ultima vreme din cauza divorțului de Ciprian Nistor, care se află la închisoare.

Despre vedetă s-au scris numeroase lucruri, multe dintre ele neadevărate, motiv pentru care Laurette a ajuns să nu mai suporte situația.

Vedeta, care locuiește într-o vilă de 100.000 de euro, a spus foarte clar că intenționează să-i acționeze în instanță pe cei care au afirmat vrute și nevrute despre ea.

„Văd că se tot scriu articole la adresa mea, fără nici o bază doar prin așa-ziși apropiați ,menționez faptul că atunci când te simți mic ,chiar dacă ești mare !!!te simți mai frustrat decât un om simplu, încercând să arunci cu noroi, să te răzbuni, să inventezi tot felul de lucruri urâte despre un om care nu ți-a greșit cu nimic!!!

Care chiar dacă nu a reușit cel puțin a încercat să îți fie alături în momentele mai puțin frumoase din viață. Nimic din ce s-a scris nu este adevărat iar cei care au tot scris articole despre mine, aducându-mi un prejudiciu de imagine inventând lucruri neadevărate fără nici o dovadă, vor fi acționați în judecată de către avocatul meu.

Nu deranjez pe nimeni, încerc să mă ocup de fetița mea, de lucruri normale și frumoase, nu fac rău nimănui și nu înțeleg cum unii jurnaliști și redactori de site-uri online scriu articole plătite, și pot dovedi asta oricând, la comanda unora, doar pentru niște bani, aducând unei persoane care nu a deranjat niciodată pe nimeni  prejudiciu de imagine. Avem dreptul la liberă exprimare, însă hai să nu depășim anumite limite ce țin de viața privată și imaginea fiecărui om. Mulțumesc” a răbufnit Laurette pe contul său de pe un site de socializare.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments