Laura Cosoi și-a format propriul univers

by Cristian Dobre

De când s-au impus măsurile de izolare la domiciliu, Laura Cosoi a ales să se autoizoleze la Târgu Mureș, la socrii ei, tocmai pentru ca fiica ei, Rita, să se bucure de spațiul pe care îl oferă casa bunicilor. Însărcinată cu al doilea copil, Laura a decis să nu se mai încarce negativ și să nu mai fie atentă la toate știrile care circulă în această perioadă.

Laura Cosoi a înțeles gravitatea virusului COVID-19, însă a luat decizia de a vedea doar partea bună a acestei situații, și anume că acum are timp să petreacă mai mult cu fiica ei, să învețe noi preparate culinare de la soacra ei și să lucreze în tihnă la proiectele sale. Așa că în ultimele zile s-a rupt total de tot ce înseamnă jurnal de știri și se focusează doar la ce va fi după ce se va încheia pandemia.

„Sunt mai bine de 10 zile de când nu mă mai uit la știri. Mi-am creat propriul univers acasă, între patru pereți și o bucățică de grădină plină ochi de primăvară. Zilnic vorbesc la telefon cu cei dragi, aprind lumânări pentru cei care nu mai sunt printre noi și îmi imaginez tot felul de scenarii despre cum va fi lumea când toate astea vor trece. Avem oare capacitatea să uităm complet de episodul „pandemiei” sau vor rămâne urme în tot ce presupune viitorul nostru?”, a spus Laura Cosoi.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments