Laszlo Balint s-a înţeles cu UTA! Obiectivul e promovarea în Liga 1

by Sorin Haut

Laszlo Balint (40 de ani) ar putea pleca de la Metaloglobus București la finalul sezonului și urmează să semneze cu UTA Arad, susțin sursele GSP.ro.

Tânărul antrenor s-ar fi înțeles deja cu șefii grupării arădene și ar fi început să se intereseze de jucători pentru viitoarea sa formație. Primul nume de pe listă e Florin Iacob (25 de ani), chiar portarul lui Metaloglobus, pe care vrea să-l ia cu el la UTA. De altfel, Balint și Iacob au ajuns la Metaloglobus în același timp, venind amândoi de la Sportul Snagov. Obiectivul lui Laszlo Balint la UTA va fi promovarea în Liga 1, după ce în acest sezon s-a aflat numai la jumătatea clasamentului. Cu trei etape înainte de final, UTA e pe locul 9.

Laszlo Balint ar urma să-l înlocuiască la cârma arădenilor pe Ionuț Popa, care are probleme serioase de sănătate. Balint a plecat de la Sportul Snagov la începutul acestui an, unde a lăsat echipa pe locul 1. Ilfovenii au căzut acum pe locul 5! A semnat imediat cu Metaloglobus, echipă care era atunci pe locul 16, retrogradabil, și a dus-o acum pe poziția a 10-a, fiind salvată matematic.

„Gyusi” Balint a fost şi fotbalist al UTA-ei, el evoluând în prima ligă, în sezonul 2006-2007 în tricoul Bătrânei Doamne. De-a lungul carierei a mai jucat la CFR Cluj, FC Braşov sau Unirea Urziceni.

 

Facebook Comments