Laszlo Balint este nominalizat de Gazeta Sporturilor pentru titlul de antrenorul lunii august

by Sorin Haut

Gazeta Sporturilor inaugurează astăzi două noi trofee: „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”. Câștigătorii vor fi aleși împreună cu publicul Gazetei și cu specialiști din fotbal. Pentru trofeul „Antrenorul lunii august”, redacția Gazetei a nominalizat 3 tehnicieni, iar în capul listei se află Laszlo Balint, antrenorul care a dus-o pe UTA pe locul trei în Liga 1, după şapte etape scurse din actuala stagiune. Balint se luptă cu Mihai Iosif, de la Rapid şi cu Marius Croitoru, de la FC Botoşani, pentru titlul de antrenorul lunii august. Iată caracteristicile celor de la gsp.ro, pentru cei trei tehnicieni:

Laszlo Balint (UTA Arad). Palmares august: 3 victorii (una contra Universității Craiova), o remiză cu FSCB și un singur eșec. Iar UTA e pe locul 3

Mihai Iosif (Rapid). Palmares august: 3 succese fără gol primit, o înfrângere cu Craiova după ce condus până în minutul 83. Rapid, nou-promovată, e pe locul 2!

Marius Croitoru (FC Botoșani). Palmares august: 3 victorii (una pe „Oblemenco”), o remiză și un eșec (acasă cu Rapid). Botoșani e pe 4, peste echipe ca U Craiova, FCSB sau Farul

Pe lista preliminară au mai fost Marius Șumudică, Gică Hagi și Mircea Lucescu. „Votați în sondajele de mai sus, pentru a fi parte din decizia noastră. Și câștigătorii vor fi anunțați în curând pe GSP.ro și în Gazeta Sporturilor”, mai scriu de la gsp.ro. Balint era astăzi pe locul doi în sondaj, cu 482 de voturi, la mare distanţă de Mihain Iosif, cu 1041 de voturi.

Facebook Comments