La cererea publicului, spectacolul Regal Vienez va avea loc în două seri. Pentru primul spectacol, biletele au fost epuizate în primele zile

by Adrian Pavel

Spectacolul Regal Vienez, care va avea loc pe 21 decembrie, la Filarmonica din Arad și-a epuizat toate biletele. Arădenii s-au înghesuit ca la pâinea caldă să cumpere bilete, astfel încât organizatorii au fost nevoiți să mai susțină un spectacol.

Orchestra di Teatro d’Opera Italiana, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa, care a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonici din toată lumea, concertează pe scena Filarmonicii de Stat din Arad.

Este de ajuns să amintim câteva scene de tradiție, unde a concertat Orchestra di Teatro d’Opera Italiana: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alătură și Orchestra Operei Vox, cunoscută și apreciată la nivel national și internațional. Este pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

Celor două orchestre li se adaugă Ansamblul de Balet al Operei Vox, cu momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă în concepția lui Vlad Sebastian.

Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma.

Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orasul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice, a declarat pentru Glasul Aradului, Ioan Vrăjmaș, directorul Operei Vox.

Turneu national Regal Vienez :

Zalau – 6 decembrie 2022

Baia Mare – 7 decembrie 2022

Satu Mare – 8 decembrie 2022

Alba Iulia – 9 decembrie 2022

Sibiu – 10 decembrie 2022

Deva – 11 decembrie 2022

Pitesti – 12 decembrie 2022

Brasov – 13 decembrie 2022

Iasi – 14 decembrie 2022

Suceava – 15 decembrie 2022

Piatra Neamt – 16 decembrie 2022

Bacau – 17 decembrie 2022

Constanta – 18 decembrie 2022

Bucuresti – 19 decembrie 2022

Craiova – 20 decembrie 2022

Arad – 21 decembrie 2022

Timisoara – 22 decembrie 2022

Oradea – 23 decembrie 2022

Cluj – 28 decembrie 2022

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate