La ce este bună coaja de banană

by Cristian Dobre

Cum folosim coaja de banană! Sunt bune, sănătoase, pline de vitamine și îți stimulează starea de spirit. Banana este cel mai popular fruct din lume și se mănâncă pe tot globul. După ce am mâncat acest fruct dulce, îi aruncăm coaja, dar acum este mai bine să o păstrăm. Puteți folosi coaja de banană pentru tone de lucruri diferite! Continuați să citiți pentru a afla mai multe. Beneficiile une banane depășește cu mult faptul ca pur și simplu ea iti satisface foamea.

1. Negi

Ai o verucă? Înainte de a merge la somn, așezați o bucată de coajă de banană pe partea de sus a negului și acoperiți-o cu un bandaj. Repetați acest truc în fiecare seară și veruca va dispărea. Acest lucru vă va salva de o vizită la medic și este, de asemenea, o cură nedureroasă.

2. Mușcături de țânțari

Ești unul dintre acei oameni care sunt mușcați des de țânțari? Deci, acest sfat este perfect pentru tine. Ai nevoie doar de o coajă de banană. Frecați-o pe mușcătura de țânțar și mâncărimea va dispărea imediat!

3. Cum folosim coaja de banană! Dinti albi

Da, ați citit corect: interiorul coajei de banană vă poate albi dinții! Din fericire, nu trebuie să o mestecați pentru a obține efectul dorit. Cel mai simplu lucru este de a freca interiorul cojii pe dinți. Faceți-o în fiecare zi și veți vedea efectele după două săptămâni de utilizare.

Antioxidantii din coaja de banana pot face minuni pe pielea ta. Frecați interiorul coajei de banane pe față și așteptați o jumătate de oră înainte de a vă spăla bine fata. După un timp, vei observa că ridurile tale au dispărut!

5. Cum folosim coaja de banană! Colesterolul

Ai colesterol ridicat? Încercați să adăugați coaja de banane în dieta dvs. Poate suna puțin ciudat, dar coaja de banană conține mai multe fibre decât fructul. Consumul cojii poate preveni și bolile cardiovasculare.

Sursa: bzi.ro

Facebook Comments