La 4 luni de la căsătorie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au mutat în casă nouă

by Cristian Dobre

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Ce doi se vor muta în casă nouă, îndeplinindu-și astfel visul, acela de a avea un spațiu mai mare. Recent, ei au fost și părinți spirituali.

Pe lângă faptul că au botezat o fetiță, „Mama Natură a mai anunțat la Vorbește lumea că cei doi urmează să se mute în casă nouă. Roxana a dezvăluit în cadrul emisiunii că ea și soțul ei nu și-au făcut niciun plan de vacanță pentru anul acesta, pe fondul pandemiei de coronavirus. Au de gând doar să se bucure de noua locuință. „Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici și vom profita cât de mult putem de noua noastră locuință , a povestit Roxana la Pro TV.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au o relație de aproape 6 ani, iar împreună au trecut peste un episod extrem de dureros: vedeta a pierdut sarcina când se afla în luna a șasea. Roxana urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme.
Tinu Vidaicu a fost cel care a făcut anunțul la momentul respectiv:  „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments