Kylie Jenner confirmă că este însărcinată

by webeditor

Kylie Jenner a confirmat că așteaptă al doilea copil cu rapperul Travis Scott, după săptămâni de speculații.

Vedeta de la Reality TV și mogulul de make-up a anunțat vestea cu un videoclip de 90 de secunde pe Instagram în care apare în momentul în care a descoperit că este însărcinată. Videoclipul se deschide cu tânăra de 24 de ani care a făcut un test de sarcină pozitiv în jurul casei sale din California, înainte de a-l arăta lui Scott, în vârstă de 30 de ani. Rapperul născut în Houston este văzut apoi îmbrățișându-i burta, iar în următoarea scenă Jenner și fiica de trei ani a lui Scott, Stormi, îi însoțește pentru o ecografie timpurie. Imaginile surprind și momentul în care i-a spus mamei sale, Kris Jenner, în vârstă de 65 de ani, deși nu sunt văzuți alți membri ai familiei Jenner-Kardashian.

„Ești însărcinată?”, se întreabă matriarhul familiei. „Stormi, vom avea un copil! Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viața mea.” Videoclipul se încheie cu Stormi sărutând buricul tot mai mare al mamei sale. Celebrii frați ai lui Jenner au lăsat comentarii de susținere sub postarea de pe pagina de Instagram a lui Jenner. Supermodelul Kendall Jenner a scris „Nu-mi vine să cred” și a adăugat un emoji cu o inimă amoroasă.

Jenner și Scott, un muzician de top ale cărui melodii includ Highest In The Room și Sicko Mode, au început să se întâlnească pentru prima dată în 2017, Stormi sosind pe lume în anul următor.

Se pare că s-au despărțit în 2019, dar s-a spus că s-au reunit din nou la începutul acestui an. Au existat speculații în ultimele săptămâni că Kylie Jenner, care a vorbit anterior despre dorința unei familii numeroase, se aștepta deja.

Ea a ales să păstreze prima sarcină în privat și nu a ajuns public cu vestea până când Stormi nu s-a născut în februarie 2018. deliciul-viciilor.ro

Facebook Comments