Kucher știe una și bună: „Trebuie să batem la Petrolul pentru a fi primii în play-out”

by Sorin Haut

Danylo Kucher a revenit cu succes în poarta UTA-ei la sfârșitul lunii martie și a încheiat primele sale două partide din acest play-out fără gol primit, 0-0 la Cluj cu „U” și 1-0 la Arad, împotriva Botoșaniului. A încasat trei goluri în meciul din runda precedentă, pierdut de arădeni împotriva lui Hermannstadt, 1-3. „Roș-albii” mai au de jucat cinci dueluri în play-out, iar primul va fi cel de luni (ora 19:00) de la Ploiești, împotriva Petrolului, formație preluată recent de Laszlo Balint, tehnicianul care l-a adus pe Kucher la Arad:

„Fiecare meci este foarte important pentru noi, acum ne-au mai rămas cinci partide, din care trebuie să obținem puncte pentru viitorul clubului. Ne simțim bine în acest moment. Domnul Balint și-a așteptat oportunitatea pentru mult timp, acum a primit-o, la Petrolul. Față de sezonul trecut avem o altă echipă, alți jucători, totul este diferit, lotul s-a schimbat în proporție de 90%. Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm pentru a ajunge pe primul loc în play-out. Îmi doresc acest lucru, iar asta își doresc și colegii mei și cei din staff. Cred că trebuie să avem energie, să fim mobili, să gândim pozitiv. Toți jucătorii se gândesc să termine bine sezonul, mai avem cinci meciuri în trei săptămâni până la finalul sezonului, trebuie să fim serioși și să fim pregătiți”, spune Kucher.

Ucraineanul speră să mai apere până la finalul sezonului, mai ales că Iacob și-a pierdut recent mama și trăiește o dramă personală: „Am vorbit cu Mister, a spus că până la finalul sezonului eu voi juca în trei meciuri și Iacob în celelalte trei. Am o relație bună cu Florin, suntem ca o familie, dar e concurentul meu pe post, trebuie să fiu pregătit, să fiu concentrat la antrenamente și să îmi fac treaba” a declarat Kucher. Portarul ucrainean are 14 prezențe în Superligă în tricoul UTA-ei, dintre care șase în acest sezon.

Facebook Comments