Kitty Cepraga a dezvăluit de ce s-a întors pe băncile școlii

by Adrian Topor

Kitty Cepraga locuiește din 2006 în Italia și, pe lângă profesie și jobul de mamă, investește timp și bani în tot felul de specializări. Își dorește să rămână în zona culturală, fie că vorbim de filme sau evenimente.
Actrița are în plan un nou film, ea punându-și deja amprenta pe două scurtmetraje, unul realizat în țară, celălalt, în Italia. În paralel cu cariera, Kitty are grijă de fiica ei, în vârstă de aproape 4 ani, dar își rezervă timp și pentru studiu.
„În primul rând, sunt cu fetița mea, suntem foarte des împreună, avem activități sociale, culturale, călătorim foarte mult. Apoi, scriu mult, fac cursuri, acum am început să fac un curs intensiv de antropologie culturală, am terminat un master de curând, în marketing și management al evenimentelor culturale, îmi ocup timpul cu cititul, studiile. Consider că în viața asta, dacă ești un om curios, cum mă consider, trebuie în permanență, dacă îți permiți, să citești, să cunoști cât de mult se poate”, ne-a declarat Kitty Cepraga.
Vrea să se întoarcă în teatru În țara de adopție, Kitty produce și regizează filme, nu se limitează la a juca în ele. „Îmi doresc să spun povești, în primul rând, iar ca să spui povești, trebuie să le scrii, trebuie să le regizezi, să găsești producători sau să ți le produci. Îmi doresc să creez evenimente culturale, ceea ce am făcut și fac de mulți ani la Roma. Vreau să rămân în zona culturală, că organizez evenimente, că fac filme sau că joc în ele, asta îmi doresc”, ne-a explicat ea. Recunoaște însă că îi lipsește contactul cu publicul spectator, că îi e dor să joace pe scândură, cum se spune. „Am jucat la început, când am ajuns în Italia, primii ani, și acum îmi doresc să mă întorc. Nu exclud, poate, și în România să mă întorc să joc teatru, pentru că după perioada facultății, mi-a lipsit foarte mult”, a adăugat actrița.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments