Kim Jong-un a apărut în premieră alături de fiica sa, Kim Chu-ae

by Florian Popa

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a apărut pentru prima dată în public alături de fiica sa mai mică, Kim Chu-ae. Fiica cea mică a lui Kim, despre care se crede că se numește Kim Chu-ae, i s-a alăturat liderului nord-coreean vineri la o inspecție a celei mai mari lansări de rachete balistice intercontinentale a țării, potrivit antena3.ro.
Cei doi au stat mână în mână în timpul testului, care a fost condamnat de SUA.
Kim conduce unul dintre cele mai secrete state din lume și se cunosc foarte puține lucruri despre viața sa personală.
Apariția publică a lui Chu-ae este semnificativă, a declarat Michael Madden, un expert în Coreea de Nord de la Stimson Center din Washington DC.
Kim arată elitelor, în acest fel, din țara sa că încă mai are un control ferm asupra puterii, a declarat Madden pentru BBC.
El a spus că ar putea fi un mod al lui Kim de a arăta „că a patra generație de succesiune la putere va veni prin linia de sânge”.
Aceasta a venit după ce s-a raportat că „a existat un fel de conflict între Kim și alte cohorte de elită în 2021”, a explicat Madden.
Madden a spus că el crede că Chu-ae are între 12 și 13 ani, ceea ce înseamnă că în aproximativ patru-cinci ani se va pregăti să meargă la universitate sau să facă serviciul militar.

Facebook Comments