Kevin Bakare: România este ca o trambulină pentru cariera unui viitor fotbalist

by webeditor

„Românii sunt prietenoși, generoși și foarte veseli, deși există câteva excepții”, a spus Kevin Bakare, 18 ani, un tânăr fotbalist care a ajuns în Transilvania din Coasta De Fildeș în vara anului 2022. Potrivit tânărului talent, el a primit oferte de la cluburi promițătoare din Republica Cehă și Spania. Cu toate acestea, a decis să aleagă România, deoarece vede această țară ca pe o trambulină pentru o viitoare carieră fotbalistică în Europa.

Unul dintre numeroșii fotbaliști din România, Kevin Bakare a fost adus de CFR Cluj, un cunoscut club de fotbal care a câștigat de multe ori campionatul României. Cu toate acestea, în loc să-l includă imediat pe tânărul jucător în lotul principal, acesta a fost trimis la retrogradare la Minaur Baia Mare pentru a căpăta experiența de care avea atâta nevoie. Fiind la mii de kilometri distanță de patria sa, jucătorul African trece prin câteva luni dificile de adaptare. Cu toate acestea, Bakare își menține calmul, o dovadă a caracterului său puternic. Așa cum operatorii din România oferă casino online bonus fără depunere , Pentru Kevin bunătatea și prietenia localnicilor au fost un bonus plăcut.

Înainte de a veni în România, tânărul fotbalist știa foarte puțin despre țară. Potrivit acestuia, infrastructura fotbalistică este destul de bine dezvoltată și există câteva cluburi destul de puternice care s-au afirmat în arena europeană. Aflat în România de numai trei luni, el este în curs de a descoperi diverse locuri. Aproape totul aici este nou pentru tânărul African, dar prima impresie este pozitivă. „Puteți vedea imediat că România este o adevărată țară europeană”, a spus Kevin Bakare. El îi consideră pe români frumoși, amabili, generoși și ospitalieri. Au existat câteva oferte foarte promițătoare din alte țări – inclusiv din Spania, care are o puternică moștenire fotbalistică. Cu toate acestea, Kevin a ales România bazându-se pe instinctul său.

Unul dintre motivele pentru care unii internaționali nu rămân în țările europene sunt iernile friguroase (după standardele persoanelor din țările africane). Deși Kevin nu a simțit niciodată zăpadă, nu se teme deloc de iarna rece și visează să vadă fulgi de zăpadă. Considerând nesatisfăcătoare câteva aspecte ale culturii românești, Kevin a spus că singurul lucru care nu-i place sunt unele dintre mâncărurile locale.

Fotbalistul African se prezintă ca un tânăr hotărât, răbdător și pragmatic, care nu renunță la primul eșec. Cu puterea și rezistența sa, își ia munca cât mai în serios. Deși progresele sale în ceea ce privește adaptarea la limba română, la cultură și la unele aspecte ale vieții de zi cu zi nu sunt atât de rapide pe cât și-ar dori, el speră să se facă un nume în viitorul apropiat.

Facebook Comments